Henk Stelte – Want als ik in hun ogen kijk

‘Want als ik in hun ogen kijk’ is in 2015 al geschreven door Frank van Etten. Henk vond het gelijk al een mooi nummer maar om dat gevoel over te brengen waar het liedje over gaat daar vond hij de tijd nog niet rijp voor.

Henk zegt hier zelf over; “ Ik moet hier wat ouder voor zijn, wat meer levenservaring”. 

Nu 5 jaar later, zijn kinderen zijn ouder en alweer 14 jaar bij de liefde van zijn leven, is Henk er klaar voor dit liedje wel uit te brengen en het met hart en ziel te zingen. Henk loopt alweer een tijdje mee in het artiestenvak en heeft al een aantal succesvolle singles op zijn naam staan.

Sinds kort is Henk in zee gegaan met Smaragd Music met aan het hoofd producer Manfred Jongenelis die tevens verantwoordelijk is voor de productie van zijn nieuwe single.

 In het dagelijks leven runt de uit Utrecht afkomstige zanger een eigen bouwbedrijf. Gelukkig voor Henk heeft hij het hier erg druk mee want vanwege de corona crisis hebben de meeste artiesten vrijwel geen inkomsten. Natuurlijk hoopt ook Henk dat alles snel weer gaat veranderen en kijkt hij ernaar uit om weer op het podium te kunnen staan.