“Als ik jou zie” debuut single van Naomi Jakobs

Opnieuw bewijst Zuid Oost Drenthe dat het daar een muzikale grond is. Ieder jaar worden er daar nieuwe talenten ontdekt. Toen het jaar 2020 begon dacht Naomi Jakobs er nog niet aan maar tijdens de eerste lockdown i.v.m. Corona kreeg ze het idee om te gaan zingen.

Iets wat ze al wel deed maar nog nooit in een studio en die droom wilde ze gaan verwezenlijken. De zoektocht ging beginnen en facebook bracht haar in de zomer bij Tim Hemme , de succesvolle componist uit Drenthe.  Een afspraak werd gemaakt en langzaam kreeg de droom van Naomi  tegenwoordig woonachtig in Klazienaveen vorm. Vele momenten van oefenen volgden en het enthousiasme werd met de week groter en resulteerde in een afspraak in de studio om een nummer op te nemen welke speciaal voor haar door Angela Radtke is geschreven  waarvoor de Tim Hemme de muziek heeft gecomponeerd en welke als titel “Als ik jou zie” heeft gekregen . In studio “Het Atelier”werd het nummer opgenomen en de droom werd werkelijkheid. Om hem geheel compleet te maken werd er ook een clip bij gemaakt door Purisa en het debuut van Naomi Jakobs is compleet. Vanaf vandaag te horen op de radio – te zien op TV en te downloaden en of streamen. En de wetenschap dat de droom is omgezet in een virus en dat Naomi samen met Tim al druk is met de muzikale plannen voor 2021 weten we dat we het hier hebben over een blijvertje.