Voor Jurgen Geers uit Harfsen schijnt altijd de zon.

Jurgen Geers ondervindt natuurlijk op dit moment, net als vele collega artiesten, ook veel last van het Corona virus, maar toch schijnt bij hem de zon in zijn nieuwe single.

Daarom heeft Jurgen ondanks deze vervelende periode toch besloten om zijn nieuwe single “Zonneschijn” in de release te doen. Dit mooie nummer is alweer de 4e single die hij dit jaar uitbrengt, het begon dit jaar in Januari met “Naar het café” in April bracht hij “Waarom” vervolgens in Juli “Verliefd” uit en dan nu “Zonneschijn”. Ik werk al lange tijd met een vast team, zo neem ik al mijn nummers op bij Martin Sterken, die weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie, ook nu weer.
De clip wordt door mensen binnen mijn team gemaakt en ook de plugging. Een vast team waar ik mij goed bij voel, en waar je mee verder kan komen, aldus Jurgen Geers.
Jurgen Geers is vanaf zijn 12e jaar al actief in de muziek, het is ooit begonnen met muzieklessen in orgel en gitaar. Hij heeft jaren en een band gespeeld en nadat die er mee stopte heeft hij een aantal jaren niets meer gedaan in de muziek.
Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje, want twee jaar geleden heeft hij toch weer het zingen op gepakt. Thuis in de oefenruimte en vervolgens wat op facebook geplaatst. Waar vervolgens positieve reacties op kwamen .
En dan nu in 2020 zijn 4e eigen single.