VAN STEIGERBOUWER NAAR ZANGER!!

Adriaan Huijnen uit Nijmegen is een jongen die geniet van het leven en geniet van het levenslied daarom heeft hij deze stap gemaakt.Mijn single “Niemand is zo mooi als jij” is alweer de 4edie ik dit jaar uitbrengen gaat over dat liefde het mooiste is wat je kan hebben op de wereld iets dat met geld niet te koop is.

Iets wat je alleen met je hart kan voelen. Ik hoop dat Dave van Well en ik met “Niemand is zo mooi als jij” dit goed hebben weten te verwoorden want vóór iedereen, jong en oud is er die ene persoon die voor hem of haar zo mooi is en waarvan je kunt houden, aldus Adriaan Huijnen.Adriaan Huijnen is al enige tijd goed aan de weg aan het timmeren,zo werden zijn vorige singles door vele radiostations in zowel Nederland als België goed opgepakt.Alle reden voor deze spontane Nijmeegse zanger om wederom de studio van Dutch Artist Music in te gaan en samen met producer Dave van Well een pracht product te maken.En dat is het zeker geworden.Ook een passende clip is erbij gemaakt door zijn vaste clipmaker Robert Vegt van Robert RTV Media. Ik wil dan ook mijn gehele team bedanken in welke vorm u ook heeft meegewerkt aan deze productie.En wil voor de rest alvast iedereen heel veel luisterplezier wensen en dat die maar veel gedraaid en bekeken mag worden Naast het zingen is Adriaan Huijnen in het dagelijkse leven werkzaam in zijn eigen bedrijf als steigerbouwer, gelukkig gaat dit werk in deze Coronatijd wel door. Dit jaar had hij een mooie show georganiseerd onder de naam Adriaan Huijnen and FriendsXXL.Maar ook daar gooide het Coronavirus roet in het eten.Maar ik weet zeker,zodra het weer kan,gaan we er voor en gaan we knallen, nu eerst even knallen op de radio met mijn nieuwe single “Niemand is zo mooi als jij”.