Tweeling voor Zanger Maikel ten Voorde.

Zanger Maikel ten Voorde en zijn Larissa, zijn van zondag op maandag nacht, de trotse ouders geworden van een tweeling. Hun dochters en zusjes zijn geboren via een keizersnede, laat de Enschedese zager weten.

De meisjes hebben de namen Chloë en Féline gekregen.
Maikel;  “helemaal gelukkig en in de wolken van deze prachtige meiden!”
De Sterrenparade feliciteert het jonge gezin met de komst van deze 2 prachtige meiden!
Fotobron en credits ; Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde maakte tijdens het programma Beat It, dat werd uitgezonden op SBS6, een verbluffende indruk op de juryleden Jan Smit en Gerard Joling. Uit eindelijk wist hij er met de hoofdprijs vandoor te gaan.

Maikel ten Voorde is geboren en getogen in Enschede en is geboren op 7 augustus 1989. Hij begon zijn zangcarrière heel voorzichtig op 15-jarige leeftijd. Op 7 augustus 2007, zijn 18e verjaardag, bracht Maikel zijn eerste CD-single uit, getiteld “Een pak van m’n hart”. Daarop volgde nog enkele singles zoals “Als ik de zon zie”,”Kom maar kom maar baby” en “Licht van de liefde” die door de lokale radio en tv-zenders veelvuldig gedraaid zijn.

Begin 2011 kwam Maikel terecht in de “Rooftop Studios” in Holten. Op 16 Oktober 2011 verscheen de single “Mijn vriend sinterklaas”. Al snel groeide de single uit tot een ware hit voor de zanger. Vele radio en tv stations stortte zich op zijn single en met succes. Binnen no-time stond de single hoog in de Single TOP 100(hoogste positie: 18), RadioNL Top 30(hoogste positie 5), Sterren.nl Top 20(hoogste positie 5), etc. Tevens werd Maikel uitgenodigd bij vele Radio en Televisiestations, zoals bijvoorbeeld EditieNL(RTL4) en Koffietijd(RTL4). Mede door deze overweldigende aandacht groeide het lied “Mijn vriend Sinterklaas” uit tot een waardige Sinterklaashit. Op 28 November 2011 werd bekend dat de single de status van Gouden plaat had behaald. En 2 December was de dag dat een van Maikel’s grootste dromen uitkwam, het behalen van een Platina plaat.

Tijdens de finale van het SBS6 programma Beat It zagen maar liefst 640.000 kijkers hoe Maikel er met de winst vandoor ging! In de finale barstte het feest los tijdens het duet samen met Gerard Joling!

Na zijn succes bij het SBS6 programma Beat It had Maikel de smaak weer te pakken. In Maart 2017 kwam zijn singles  ‘Als Het Om De Liefde Gaat’, “Droom maar” en Jij bent als de zomer” uit. In 2018 kwam “Julia” uit.