TIKTOK HYPE ‘Boer Harms’ nu ook op Youtube te zien en officieel uitgebracht.

Onlangs werd Boer Harms (Een oude piraten hit van de Dutch Boys uit 1980) door RoodHitBlauw als instrumentale versie op TIKTOK geplaatst.Het lied,met een daarbij horend en aanstekelijk dansje,werd al snel een grote Hype op TIKTOK.

Het dansje gaat viral en wat begon in Nederland is nu zelfs de landsgrenzen gepasseerd. Een extra boost kreeg het lied nadat de oranje leeuwinnen zich onlangs plaatsten voor het EK Voetbal en een feestje in de kleedkamer vierden, De leeuwinnen dansten hierbij massaal op het TIKTOK dansje Boer Harms!

Uiteraard is de instrumentale versie van het lied officieel uitgebracht, en is er nu ook een leuke videoclip bijgemaakt die oa. op YouTube en TV Stations te zien.Iedereen wordt uitgenodigd het lied te beluisteren of te bekijken en het dansje mee te doen.