Rob van Daal “Schatje”

Rob is een geboren en getogen Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Meer dan 25 jaar treedt deze Brabantse ‘alles-kunner’ op in cafés, zalen en grote evenementen door heel Nederland, zelfs kortgeleden was hij te zien bij Harry Mens op RTL.

En is Rob een bekende Nederlandse kunstenaar….. Als kind altijd met zijn handen in de olieverf. Door zijn carrière als zanger en entertainer/gastheer en gebrek aan tijd is deze passie nooit tot uitvoering gebracht. Sinds maart 2020 heeft hij zich hier volledig in gestort, ook omdat helaas alle optredens zijn stop gezet door Covid -19. Rob is autodidact.

Zijn schilderijen zijn olieverf op linnen, deze kenmerken zich door organische vormen en een vlotte streek. Zijn doeken getuigen van een variëteit aan technieken en hij houdt ervan te experimenteren met kleuren en composities. Abstract, expressief met iets figuratief. Al met al is Rob van Daal een rasartiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave wordt uitgevoerd en eindigt in een groot feest! Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/kunstenaar/ gastheer kan fungeren. Dit wordt Rob zijn 5e Single bij Bling Music, de heren kunnen het goed vinden met elkaar.

Het nieuwe nummer getiteld “Schatje” is geschreven door Henk Damen.