Nijmeegse muzikale familie maakt kerst-single

“Geef de kinderen een Kerstfeest” is de titel van de nieuwe kerst-single van Joey Knipping, Jean Knipping Jr. en Jean Knipping Sr.
De familie Knipping is geboren en getogen in Nijmegen en volkszangers pur sang. Ze zijn al jaren geen onbekenden in het Nederlandse feestcircuit en treden zowel samen op als individueel. De liefde voor de muziek begint bij vader Jean die bekend staat als de “NEC-zanger”. Samen met Roderik van Kerkhof vormt hij het “Duo Abe” dat zich inzet voor goede doelen waaronder muzieklessen voor autistische kinderen. Naast het zingen heeft hij zich onderscheiden als tekstschrijver voor vele artiesten.
Het is duidelijk dat de liefde voor muziek van de familie in de genen zit. De broers Jean Jr. en Joey zijn twee handen op één buik, een broederliefde ten top! Van hun ouders hebben ze het Bourgondische gezelligheidsvirus meegekregen die ze in optredens ook altijd goed weten over te brengen op het publiek. Voeg bij de beide broers vader Jean toe en er ontstaat een muzikaal geheel wat zich resulteerde tot het gezamenlijk uitbrengen van een kerst-single.
Op de melodie van “Geef de kinderen een wereld” van Dana Winner en oorspronkelijk van de aria “Casta Diva” uit de opera Norma van Vincenzo Bellini heeft Jean Sr. een nieuwe tekst geschreven. Waylon van der Heijden heeft er een prachtige bewerking van gemaakt. Het nummer is opgenomen bij Goldfinger Music Productions.
Geef de kinderen een kerstfeest, die ze nooit zullen vergeten Waar ze samen kunnen zingen over het mooie “Stille nacht” Geef de kinderen een kerstboom, waar een liefde zal ontwaken
Die ons zal doen geloven, dat hun droom toch blijft bestaan De single is uitgebracht bij Berk Music en te beluisteren en te downloaden op o.a. Spotify en Apple Music.
Uiteraard ontbreekt het niet aan een videoclip. Deze is te bekijken op YOUTUBE.