Metropole Orkest & Marcel Veenendaal – The Show Must Go On (ft. ZO! Gospel Choir)

Het Metropole Orkest bestaat  75 jaar. Ter gelegenheid van dit bijzondere moment heeft programmamaker Katja Akkerman een documentaire gemaakt van zes portretten waarin de musici van het Metropole Orkest vertellen over het orkestleven.

De kick van het optreden, de topprestaties die men moet leveren, de bijzondere ontmoetingen met artiesten en solisten waar het orkest mee speelt. Maar ook de onzekerheid over het voortbestaan van het orkest en de klap van de coronapandemie komen voorbij. Het orkest heeft de afgelopen 75 jaar een hobbelige weg gelopen met pieken en dalen. Een ding is altijd duidelijk, wat er ook gebeurt: the show must go on!

Metropole Orkest & Marcel Veenendaal – The Show Must Go On (ft. ZO! Gospel Choir)