KERST/COUNTRY SINGLE“WHEN THE SNOW FALLS ON THE ROSES

”Dit is de nieuwe single van Tony Light uit Noordwijk “When The Snow Falls On The Roses”. Het is een speciale Kerst versie en opnieuw opgenomen en bewerkt voor de kerst. Het door Tony Light eigen geschreven rustige nummer heeft veel country invloeden en is een echte kerst crooner.

Tony Light groeide op in Leiden en loopt al heel wat jaartjes mee in de muziekwereld. Hij is voornamelijk bekend als producent van albums met vele artiesten in binnen en buitenland. Begin jaren 60 had hij veel succes met zijn Leidsche rock ’n roll band Tony Light and The Bell Boys waar hij een hit mee scoorde “Twistin Patricia”. Succes was er ook in Duitsland en België. Later ging hij solo aan de slag en maakte een aantal Nederlandstalige singles en albums waarvan “Wanneer de Rozen bloeien op de heide”, “Morgen Ja Morgen”, “Nederland Oh Nederland” en“Wordt Wakker”veel op de radio gedraaid werden, met name “Wordt Wakker”was jarenlang een radio tune bij de Tros. Zijn Engelstalige albums met een vleugje country deden het weer heel goed in Amerika waar zijn muziek nog steeds af en toe op de radio te horen is.Nu dan dit mooie kerstnummer “When The Snow Falls On The Roses” waarmee hij toch hoopt dat mensen in de hele wereld beperkt kunnen genieten van deze geweldige sfeervolle tijd.1 ding is zeker, Kerst 2020 zal er anders uit zien voor iedereen maar de mooie klanken van “When The Snow Falls On The Roses”zal zeker niet anders klinken.Ik wil dan ook alvast van de gelegenheid gebruik maken om al mijn fans en luisteraars hele fijne kerstdagen te wensen en geniet van deze nieuwe single.