KARLIE DEBUTEERT MET SINGLE LOVE SONG

Na jaren te hebben gezongen in verschillende bands en ondertussen te hebben gewerkt aan haar eigen sound, maakt zangeres Karlie (pseudoniem van zangeres Karlijn de Vries) nu  haar solodebuut met de track Love Song.

Op de valreep van 2020 verrast de zangeres met een vrolijke, swingende single om het bijzondere jaar 2020 af te sluiten. Daarnaast is vandaag ook online de release van de videoclip. 

Karlie is onder andere bekend van haar vocals in een aantal Nederlandse bands, waaronder The Pilgrims. Het typisch rauwe randje maakt Karlijns’ stem herkenbaar, van pop tot soul en van rock tot dance, ze zingt het allemaal met het grootste gemak. Voor haar debuutsingle Love Song kiest Karlie voor een jazzy/reggae popsound voor de nodige feelgood vibes in deze tijd. 

Met Love Song wil ik mensen een positief gevoel geven”, zegt Karlie over haar debuut. “In deze tijd van veel thuiszijn, weinig uitgaan en soms een somber randje, kan een fijn liedje het verschil maken en dat is wat ik hoop te doen; een glimlach op mensen hun gezicht toveren. “

Love Song is beschikbaar op alle bekende streamingdiensten zoalsSpotify, Deezer, iTunes, etc.