Frank van Etten presenteert zijn album “Een Jongen Van De Straat” op unieke wijze!

Het nieuwe album “Een Jongen Van De Straat” is een prachtige verzameling van zijn laatste hits geworden.

Jij Bent Mijn Zoon

Als voorloper op het nieuwe album is op 19 november de single “Jij Bent Mijn Zoon” uitgekomen. Met zijn snik, power en gevoel voor het leven is dit nummer, ondersteund door een prachtige clip, een regelrechte hit.

 

Live Stream Album Presentatie

Op 29 november presenteert Frank als eerste Nederlandse artiest zijn nieuwe album “Een jongen van de straat” vanuit het Ziggo Dome in Amsterdam. Dit moment voldoet aan de geldende coronamaatregelen en zal onthouden worden als een groots en uniek moment. Wie dit bij wil wonen kan een ticket kopen via de website: www.frankvanetten.nl. Mis het niet en geniet zondag de 29e, om 16:00 uur, vanuit je luie stoel van dit bijzondere moment.

Een Jongen Van De Straat

Een gesigneerd album van Frank van Etten is ook samen met de Ziggo Dome tickets te koop en zal zo snel mogelijk wordt toegezonden. Het album “Een jongen van de straat” is geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s te Hoofddorp en wordt uitgebracht onder het label van Toekomst Music. 13 nieuwe tracks, waaronder de hitsingles “Voor Jou” en “Lach, leef, huil & bid”.

Voor Jou

Volg Frank van Etten op zijn social media. Zijn nieuwe single: “Jij Bent Mijn Zoon” die al zeer goed ontvangen is en vanaf 27 november is ook het album “Een Jongen Van De Straat” overal in Nederland als CD te koop, te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.