Dave van Well (uit Ik Geloof In Mij) heeft een nieuwe single.

De nieuwe single ‘Mooie heupen’ van Dave van Well, welke hij zelf heeft geproduceerd, is uit. Hoe het liedje verder tot stand is gekomen is te zien in de serie ‘Ik geloof in mij’ elke vrijdagavond op SBS6. Hierin volgen ze onder andere Dave en is te zien dat dit liedje gericht is op de app Tiktok.

 

De melodie van ‘Mooie heupen’ lag al een aantal jaren te wachten in Dave van Well zijn eigen studio ‘’Dutch Artist Music’’. “Door de jaren heb ik dit liedje beetje bij beetje opgebouwd.”, aldus de zanger. De single is dan weliswaar jaren geleden geschreven, maar de tekst is in de afgelopen periode bedacht. Het is gericht op de app Tiktok, omdat dit volgens Dave een hype is; zeker voor de jeugd. “Die heupjes gaan van links naar rechts, dat had ik direct in mijn hoofd.”, onthult de Nijmegenaar. Met de tekst kon hij zich redden, maar het bijbehorende dansje heeft hij niet zelf bedacht. Dave: “Ik laat mensen altijd doen waar zij goed in zijn.”. Hij geeft aan dat hij geen verstand heeft van Tiktok en dat het meer door de jeugd wordt gecreëerd. Daarom heeft hij dit overgelaten aan zijn kleine nichtje die dagelijks actief is op Tiktok. “Mijn nichtje zit bij zo’n dansvereniging en danst ook in Amerika. Zij is daar gewoon goed in.”, zo vervolgt hij. Samen met de meiden van de dansschool hebben ze uiteindelijk een dansje bedacht voor op de single ‘Mooie heupen’.

Dit dansje is natuurlijk te zien in de clip van de single, maar was de afgelopen uitzendingen ook al te zien in het SBS6-programma ‘Ik geloof in mij’. Hierin wordt Dave gevolgd en is te zien hoe, met name, de clip tot stand is gekomen. In de afgelopen weken heeft de kijker dit kunnen zien en nu is de single helemaal klaar.