CHRIS ALFABETH VRAAGT OM VREDE EN BEGRIP MET NIEUWE SINGLE

Na de party hits ‘Lik Eens Ff Lekker Aan Mijn Lolly’ en ‘Kokosnoot Frikandel’ gooit de in ’s Hertogenbosch geboren entertainer Chris Alfabeth het over een andere boeg en presenteert hij een heuse kerstsingle met een serieuze boodschap.

In ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’ bezingt Chris het onrecht in de wereld en vraagt zich af waarom het niet anders kan. Desondanks weet hij in de bijbehorende videoclip toch weer een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Voor de productie is wederom topproducer Manfred Jongenelis verantwoordelijk, die ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’ in een passend arrangement stak.

Chris Alfabeth is als DJ, presentator en entertainer al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen.

Ron Schmid van VisualsMedia schoot een de bijbehorende videoclip bij ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’. De single én clip verschijnen zowel in het Nederlands en in het Engels. De Engelse titel is ‘If Every Day Was Like Christmas’.