Burgemeester Cees van den Bos krijgt, uit handen van Geke van der Sloot, de eerste KerstCD  “Een bijzondere Kerst”!

Afgelopen zaterdagmiddag was het feest op Urk met Geke van der Sloot en Geke`s Tiental en De Zonnepitten. De nieuwe Kerst CD kwam uit en de burgemeester van Urk, Cees van den Bos, ontving het eerste exemplaar uit handen van Geke van der Sloot.

Ze vertelde dat het de afsluiting is van het jubileumjaar 40 jaar Geke`s Tiental, de eerste Urker zangschool. Verdere vieringen rond dit jubileum gingen dit jaar, vanwege Corona, niet door en dat geldt ook voor de Kerstconcerten dit jaar. Daarom heb ik het kerstrepertoire wat ik had willen zingen op CD gezet om mijn publiek toch nog te bereiken, vertelde Geke.

Bij de uitreiking van de CD in het gebouw van het Leger des Heils Urk was geen publiek aanwezig, wel is alles op film vastgelegd en heel bijzonder was deze dag dat Elly (van Rikkert) Zuiderveld en Willeke Brouwer met de filmer Andre van der Weide  samen met Geke en de kinderen de hele dag op de mooiste locaties van Urk de “Jerusalema Challenge” hebben opgenomen. Een feest voor de kinderen en vele Urkers doen erin mee. De burgemeester klapte ook even mee en nam ook nog voor alle kinderen een cadeau mee, een Urker tas met Urker spulletjes erin en Geke kreeg uit handen van van Elly Zuiderveld een mooi bos rozen.

Deze CD met liederen van Kerst en ook over deze Corona-tijd ligt vanaf maandag 23 november in de boekwinkels en is via www.gekestiental.nl  of bol.com ook verkrijgbaar. Ook is de CD te streamen.