André Hazes introduceert eigen burger L’André .

André Hazes brengt in samenwerking met brasserie Cannibale Royale een eigen burger op de markt die via Thuisbezorgd.nl in Amsterdam kan worden besteld.

André Hazes over zijn nieuwste paradepaardje: ‘Het succes van mijn album Thuis doet me heel veel. Extra bijzonder is het daarom dat ik hier in deze tijden een creatief vervolg aan kan geven met mijn eigen ontwikkelde perfecte maaltijd voor thuis. Zeker in een jaar waarin voor veel mensen geldt dat ze veel meer thuis zijn dan voorheen.’

Voor de receptuur van L’André, een burger van buttermilk chicken, tomaat, knapperige bacon, Surinaams zuur en gerookte peper-mosterd mayonaise, werkte André nauw samen met de keukenbrigade van Cannibale Royale. André’s gerecht is tot het einde van het jaar via Thuisbezorgd.nl te bestellen. De burger kost €12,50 en is verkrijgbaar bij vier vestigingen van Cannibale Royale in Amsterdam.

Over Cannibale Royale

Cannibale Royale omschrijft zichzelf op haar website als een heiligdom in Amsterdam, ‘een drinkhuis – je lokale ontmoetingsplaats voor laat op de avond.’ In de brasserie wordt ‘vlees van het vuur’ geserveerd, creatieve cocktails en ambachtelijke bieren. ‘We gebruiken alleen ingrediënten van de allerbeste kwaliteit en zetten de toon met een plek die sfeervol, gezellig en altijd bruisend is. Kannibaal is meer dan eten, het is een beleving.’

Bron; missethoreca.nl