Wimmie Bouma — “Alles komt goed”

“Alles komt goed” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 15 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid.

Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen. Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière. Wimmie Bouma komt met een splinternieuwe song “Alles komt goed” Een échte Wimmie Bouma plaat die dit keer is geschreven door Olav Hesselmans! Olav kent de muziek van Wimmie en heeft daarom speciaal deze plaat voor hem geschreven. Martin heeft, zoals bij grote hits als: “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet” en vele anderen, ook deze single weer geproduceerd. Met steun en toeverlaat Henri van Velzen van HVV Records heeft Wimmie weer een fantastische plaat mogen maken! Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken De vorige single “Ik tel geen sterren” heeft het uitzonderlijk goed gedaan, daarom wil het hele team om Wimmie Bouma jullie bedanken dat deze zo goed is opgepakt en hopen natuurlijk dat deze nieuwe single op dezelfde wijze omarmt zal worden. Alvast bedankt voor uw medewerking en we hopen dat óók deze single weer bij u in de smaak mag vallen!

Productie: Martin Sterken Tekst: Olav Hesselmans Opname en mix: Studio Martin Sterken Publishing: HvV Records Videoclip: Xandro Media.