Urker zangeres Geke komt met Corona-lied uit in Duitsland en Nederland: “Er komt ooit een dag”  “Ich warte auf den Tag”

Zangeres Geke van der Sloot brengt dit weekend een nieuwe single uit. Een bemoedigingslied speciaal in deze moeilijke Corona tijd.

“Er komt ooit een dag dat het weer mag, waarop ik je even een knuffel kan geven.. en de tekst gaat verder… waarop ik jou begroet met een kus op je snoet… ik weet niet wanneer, maar eens mag het weer” zo gaat het lied. Er komt vandaaag ook een Duitse versie uit “Ich warte auf den Tag ” . Tekst is van Geke, Muziek van Tim Hemme, Duitse vertaling van Angela Radtke en de opname bij Studio Jan Bode, de pr in Nederland Duitsland doet Geert Hakze.  Geke brengt ook, over 4 weken, een nieuw Kerstalbum uit “Een bijzondere Kerst”. De nieuwe burgemeester van Urk Cees van den Bos zal het eerste exemplaar op 21 november om 16.00 uur in ontvangst nemen (Gebouw Leger des Heils Urk). De Zonnepitten en Geke`s Tiental werken hier ook aan mee. Aanstaande maandag staat Geke`s Tiental ook afgedrukt met foto`s  op een speciale Vredestram die gaat rijden in Amsterdam, dit is in verband met 75 jaar Verenigde Naties aankomende week. Zo is er, ondanks Corona, volop activiteit!