Sebastiaan – Hou me vast

De grote hit van Rob de Nijs uit 1981 is door producer Frank Verkooyen behoorlijk onder handen genomen. Sébastiaan gaf bij de voorbespreking met Frank aan dat hijzelf al een basisband had gemaakt. Frank was erg verbaasd over de kwaliteiten die de 44 jarige entertainer uit Scheveningen beheerste.

Uiteindelijk heeft Frank de puntjes op de i gezet door de gitaarpartijen door Marcel Fisser in te laten spelen én de backing vocals door Dian Senders te laten verzorgen. ‘Vooral met de medewerking van Dian ben ik heel erg blij. Zij kent ‘Hou me vast’ als geen ander vanwege haar jarenlange ervaring als achtergrond zangeres in de Rob de Nijs band. De keuze om de single bij Frank op te nemen heeft te maken met de goede band die ik met hem had opgebouwd. Ik heb 19 jaar lang radioprogramma’s gepresenteerd en daar kwam Frank regelmatig op bezoek voor interviews. Hij is recht voor de raap. Als iets niet goed is, zegt hij het ook. Op die manier werkt hij ook als producer.