Rien en Cassandra brengen duet uit met als titel “Samen”

Met hun solo singles wisten ze menig radiostation te overtuigen om het op te nemen in de playlijst. Niet alleen in eigen land maar ook het buitenland weet wie Rien van Boven en Cassandra zijn.

Rien kwam tot een notering in de Australische hitlijst terwijl Cassandra maanden een notering heeft in de Country Top 40, de lijst die wordt samengesteld door meer dan 40 wereldwijde countrystations. Omdat Cassandra naast solo werk ook backingvocals doet kwamen de twee elkaar tegen en werd er een plan gemaakt om een duet op te nemen. En over de titel waren ze het snel eens want dat moest “Samen”worden . Een nummer in het Nederlands maar dan met een verhaal en zo kwam het dat Angela Radtke met een tekst kwam waarin beide zich kunnen vinden. De muziek behorende bij deze single is gecomponeerd door Tim Hemme. Vanaf vandaag is de single te downloaden te streamen en kun je het aanvragen bij je favoriete radiostation.