“Mien beste kameroad”nieuwe single Ina Walda

Ina Walda als je die naam roept in Zuid Oost Drenthe dan zullen velen je door sturen naar Zwartemeer. Het dorp waar ze woont en vanuit waar ze grote indruk heeft gemaakt met haar singles. De solo single “Knappe Vent” stond weken in de Airplay lijsten van de diverse omroepen in Nederland terwijl “Wachten op een song” het duet met Lemming frontman Wally McKey naast de Nederlandse ook de Vlaamse hitlijsten heeft bereikt.

Maar wie Ina Walda een beetje kent weet dat stilzitten niet tot haar sterkste punten behoort en ze was de afgelopen maanden dan ook druk met een nieuwe solo single. Die is vandaag verschenen en heeft de titel  Mien Beste Kameroad” mee gekregen. Een lekker in het gehoor liggend nummer die het succes van “Wachten op een song”wel eens zou kunnen evenaren want als we op de eerste reacties afgaan is het louter positief. Ina Walda zal zich de komende weken veelvuldig laten horen op de diverse radiostations ter promotie van het nummer en om te vertellen wat ze in 2021 van plan is want plannen heeft ze. Ideeën deelt ze ook op haar facebook met haar fans om te kijken wat er van wordt gevonden dus wil je actueel op de hoogte blijven word dan een vriend via www.facebook.com/ina.walda.7