Kiki Blokx – Geniet van het leven

9 oktober zal een speciale datum blijven in het leven van zangeres Kiki Blokx. Op die dag verscheen haar debuut single “Geniet van het leven”. Een song met een speciale boodschap. Kiki verloor een goede vriend en beschreef dat treffend in dit lied.

In tegenstelling tot veel artiesten schrijft de nog jonge Kiki haar nummers zelf. De productie was in handen van Maarten de Groot. Dit is het begin van een zangcarrière. Aan haar inzet zal het niet liggen, want naast het zingen is Kiki onlangs geslaagd voor de opleiding zang & artiest. In deze onzekere corona tijden is het helaas, en dat geldt natuurlijk niet alleen voor Kiki, moeilijk om een nieuwe single in het land te promoten door optredens. Maar, net als de boodschap die in de single zit verpakt moeten we blijven genieten van het leven.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .