JOY WOELDERS KOMT MET PRACHTIGE NIEUWE SINGLE “DIT IS DE MAN”

Het nieuwe nummer “Dit is de man”, van de zanger uit Hardenberg, gaat over een man die een hart van goud heeft maar zichzelf vaak te kort doet en dan naar drank grijpt als een soort van medicijn. Joy merkt dat veel mensen zich alleen voelen in de tijd waarin we nu leven.

En voor degene die gevoelig zijn voor depressies is het natuurlijk extra zwaar en dan is de verleiding misschien wel heel groot om afleiding te zoeken in de alcohol, om zich daarna weer even gelukkig te voelen. Joy Woelders schreef dit prachtige nummer met een duidelijke boodschap voor een dierbare vriend en voor iedereen die zich hier in zal herkennen. Het is wat anders dan de vrolijke nummers die we van Joy Woelders gewend zijn. Dit is wat ook bij het leven hoort en dan is het ook bijzonder dat ik als zanger op deze manier een boodschap kan overbrengen. Ik ben een volkse jongen en ik hou van volkse muziek dus denk dat genre zeker bij mij past, aldus Joy.Joy Woelders nam het nummer “Dit is de man” wederom op bij Arjan Venemann in de studio in Nederhorst den Berg, waar hij al jaren met veel genoegen zijn muziek opneemt. Bij een nummer met zo veel inhoud hoort natuurlijk ook een videoclip. Dus ging Joy op zoek naar die speciale man die het verhaal van het nummer precies kon weergeven.In Milano Waterloo vond hij wat hij zocht. Dus is Milano de hoofdrolspeler in de video clip“Dit is de man”die het verhaal verteld over het bijzondere leven van deze man.De verwachtingen zijn dan ook erg hoog, gaat dit zijn grote doorbraak worden ? Er wordt als stiekem gefluisterd dat het nummer in het straatje past tussen Tino Martin en Andre Hazes Junior,oftewel Tino Martin meets Hazes, en dat is toch een hele eer als je dat te horen krijgt aldus een trotse Joy Woelders.