Johan Vlemmix brengt Kapjeslied als Kapjespiet!

Kapjespiet (Johan Vlemmix) heeft een oplossing gevonden voor de Pietendiscussie en tegelijkertijd biedt het bescherming tegen het virus.

De positieve benadering, die Kapjespiet gebruikt, richting deze twee problemen maakt het een passende oplossing voor de aankomende tijd. De pieten zijn onherkenbaar, dragen een mondkapje als voorbeeld voor alle kinderen en het mondkapje wordt steeds meer vereist door de overheid en daarnaast biedt
het bescherming.
Dat Vlemmix in oplossingen denkt zal niemand ontgaan zijn. Voor menig probleem heeft hij een oplossing bedacht. Hij behaalt er vaak landelijk nieuws mee zoals o.a.: Shownieuws, RTL Boulevard, Powned of Dumpert.
De CD single ‘Daar kan een kapje op’ wordt uitgebracht onder Rood-Hit-Blauw
Producties en is nu verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De
opname en videoclip zijn gemaakt door Roy Otters (Anro Producties).