Jettie Pallettie – Na regen komt zon

Mensen zijn moe, de Corona crisis is uitputtend ! Het afgelopen jaar zagen veel collega’s het even niet meer zitten en raakten in een burn-out en dat overkwam ook Jettie Pallettie!  Samen vechten, samen praten, samen voelen en samen overwinnen ! Je staat nooit alleen ! Je hebt altijd jezelf. Jettie schreef er een liedje over.

Speciaal voor alle mensen die het even niet meer zien zitten, weet dat “Na al die regenbuien…de zon zeker weer zal schijnen, voor iedereen !!  Het is een nummer geworden die een andere kant van Jettie Pallettie laat zien want feesten is er op dit moment niet bij dus heeft zij gekozen voor een radionummer, uiteraard op de welbekende Jettie Pallettie wijze.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .