JET GERRITS KOMT MET 1e EIGEN SINGLE “IS ER DAN TOCH EEN ANDER”

Jet Gerrits uit Pannerden zong al vanaf kleins af aan, maar vaak alleen met haar opa. Jet…. `Ondanks dat ik gevraagd werd voor feesten en partijen en waar ik zeker van genoot heb ik pas begin van het jaar 2020 de stap durven zetten om echt zangeres te worden en liedjes te gaan uitbrengen.

Mede dankzij Janus Hoekstra en mijn man die mij het laatste zetje hebben gegeven aldus,  Jet Gerrits. Na het uitbrengen van het lied “Donkere Dagen” een remake van het lied van zangeres Sieneke, ben ik kort daarna benaderd door een gepensioneerde tekstschrijver uit België Patrick Weemaes. Hij had een lied “Is er dan toch een ander” geschreven en gecomponeerd met
zijn kompaan Johny Neirinck, en vroeg of hij het lied mocht door sturen.
Hij vond mijn stem passen bij dit nummer, in het begin was ik sceptisch maar toch gedaan en samen met mijn man de tekst doorgelezen en de demo beluisterd. Wij zagen gelijk iets in dit nummer ook omdat het lied autobiografische is en een goede meezinger kon worden.
Wij hadden een afspraak staan bij de producer Roy Otters van ANRO Productions. En hebben gelijk dit nummer “Is er dan toch een ander” laten horen en hier meteen een passende band op laten maken. Om het plaatje compleet te maken moest hier een passende clip bij, hiervoor hebben
we er voor gekozen om het verhaal uit te beelden door goede vrienden van ons.
Ik woon samen met mijn man in Pannerden en ben een trotse huisvrouw en een gelukkig moeder van 3 prachtige zoons. mijn man is voor zich zelf begonnen om het gezin alleen te kunnen onderhouden zodat ik mij volledig op de kinderen en zang kon concentreren. Ik help hem wel met de administratie, samen gaan we graag uit eten en zijn we veel op pad. Ik moet zeggen dat het eindresultaat er mag zijn en dat Ik “Is er dan toch een ander” een super mooi nummer vindt, en hoop dan ook dat dit op vele zenders gedraaid zal worden, aldus een mega trotse Jet Gerrits.