“Ik leef mijn eigen leven” nieuwe single B.Jorn

B.Jorn al jaren vaste waarde op feesten en evenementen. Hij brengt een portie amusement en muziek. Muziek van Wil Tura tot aan Helmut Lotti en natuurlijk vergeet hij zijn eigen repertoire niet. Het is een onvergetelijk feest bij de optredens van B,Jorn.  Dat feest trekt hij ook door in zijn cd’s die hij uitbrengt.

In het voorjaar kwam B,Jorn met “De zon in mijn leven” en dat mogen we best een groot succes noemen. Wekenlang in hit- en of playlijsten van landelijke – regionale  en  lokale radiozenders. Bij diverse web radiostations werd het nummer bekroond met “plaat van de week”. Het was een succes waarvan B.Jorn tot op de dag van vandaag nog zit na te genieten. Maar stilstaan is er niet bij want de afgelopen weken is deze sympathieke Vlaamse zanger druk geweest in de studio voor de opname van zijn nieuwe single. “Ik leef mijn eigen leven”is de titel en daarvan wordt gehoopt en stiekem  ook verwacht dat het een even groot succes zal kennen als de voorganger. De eerste reacties die worden ontvangen zijn veelbelovend want niets dan lof over deze nieuwe single. “”Ik leef mijn eigen leven” is  te downloaden – te streamen en je kunt het aanvragen bij je favoriete radiostation in Nederland en Vlaanderen. Wil je actueel blijven als het gaat om de carrière van B.Jorn volg hem dan op facebook.
Dat kan via www.facebook.com/bjorn.katrien.1 .  Radiostations en andere media kanalen welke informatie wensen over B.Jorn en of zijn nieuwe single kunnen kontakt op nemen met Geert Hakze via geert@showbizzinfo.com