Dyon Verwer – Geef me maar de schuld

Na vijf mooie singles uit te hebben gebracht, die allen geschreven zijn door Henny Thijssen, bedacht Dyon om nu een single te coveren, en wel van Henny zelf. Hij schrijft nu al 5 jaar voor Dyon passende teksten gerelateerd aan zijn leeftijd.

Met 12 jaar is Dyon begonnen met zingen, dan zing je natuurlijk nog niet over relatie problemen en dergelijke waar de meeste smartlappen over gaan. Nu 6 jaar later en inmiddels 18 jaar oud, kan Dyon zich vinden in de zelfde genre wat Henny Thijssen zingt, en kon hij zich vinden in het nummer ” Geef mij maar de schuld”, en zo belande Dyon bij Henny met de vraag mag ik dit nummer van jou opnieuw uitbrengen. Vereerd en volmondig kwam er een ja, en belande Dyon al snel in de studio om het op te nemen, maarten de groot van studio M-works paste het deuntje aan en zo was het al snel een mooi nummer in een ietwat nieuw jasje.