Simone Eversdijk – Wake me up

Simone Eversdijk komt met een geheel op eigen wijze vertolkte versie van “Wake Me Up” van Avicii.Muziek is emotie en emotie is gevoel. Laten we daarom allemaal stilstaan bij hen, die vechten tegen depressie, vechten om in leven te blijven en soms geen uitweg meer zien.

Laten we beseffen dat we van elk lichtpuntje moeten genieten en we alleen samen sterk staan, laten we hen die dit nodig hebben ondersteunen.Simone: “In deze periode, waarin ook ik me door de duisternis heen vecht, wide ik graag, deze voor mij zeer speciale en op het lijf geschreven track van Avicii’s “Wake Me Up” op eigen wijze vertolken. Samen met mijn producer Frans van Nispen ben ik daarmee aan de slag gegaan. Met als eindresultaat deze uitvoering.Zeker in deze aparte tijden, waarin we allemaal niet de volledige vrijheid hebben om te doen wat we liefste doen, om te leven met iedereen om ons heen, waarin veel menen zich afgezonderd voelen van anderen,kan ik me maar 1 ding bedenken… MAAK MIJ MAAR WAKKER WANNEER ALLES WEER BETER GAAT!