Petry komt met nieuwe singel “Mijn weg ben jij”

Al vele jaren staat ze op het podium te stralen en schitteren. Petry scoorde jaren geleden hits als duo Sjonnie & Anita. Met “1000 en een sterren” stond ze hoog in de Vaderlandse hitlijsten.

Ook de andere singles scoorden in zowel Nederland als Belgie. De periode duo ligt al weer jaren achter haar en tegenwoordig treed ze solo op onder haar eigen naam  Petry. Tijdens een optreden van Petry hoor je naast de succesvolle singles en bekende covers natuurlijk ook haar eigen repertoire wat o.a. bestaat uit de hit “Vrij Zijn”. Donderdag  10 september  gaat Petry  een single aan de discografie toevoegen. De afgelopen maanden heeft ze net als veel collega’s weinig optredens gehad en was er tijd om een nieuw nummer op te nemen. De titel van de single luidt “Mijn weg ben jij” en deze zal verschijnen onder het NRGY label en vanaf 10 september digitaal verkrijgbaar zijn via de download en streaming portals. Wil je meer over deze sympathieke Brabantse zangeres weten word dan een vriend op facebook (www.facebook.com/PetryMusic)