Peter Douglas – Five star man

Met ruim 5 decennia het Sinatra bloed door de aderen stromend vond Peter Douglas het tijd om een reis door de jaren heen te maken. Niet alleen een reis door zijn eigen muzikale carrière, de diverse studio’s – producers en arrangeurs waarmee hij de afgelopen jaren heeft gewerkt, maar ook het prachtige muzikale leven van zijn grote idool Frank Sinatra.

“5 Star Man” Schreef Peter 20 jaar geleden samen met zanger/percussionist Eddie Conard toen zij een gig hadden in Gran Canaria tijdens een Oud en Nieuw Gala. Ze verbleven in het prachtige Steigenberger Hotel La Canaria en tijdens een lunch kwamen de twee entertainers op het idee om een song te schrijven over 5 sterren hotels. “5 Star Man” is zoals we van Douglas gewend zijn met groot orkest inclusief echte strijkers opgenomen en trompettist Jan Wessels schreef wederom een waanzinnig Dutch Sinatra waardig arrangement.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .