Nieuwe single van Mc Berber getiteld “Billen”.

Sommige personen vinden mooie ogen leuk, anderen vallen op mooi haar, mooie lippen, mooie borsten, mooie lange benen, atletische korte benen. Dit lied gaat over de voorliefde voor Billen.
Bruine Billen,Witte Billen, Zwarte Billen, Grote Billen, Kleine Billen, Ronde Billen, Platte Billen, Stevige Billen, Blubber Billen, en nog vele varianten.
Ze hebben allemaal hun eigen charme en eigen liefhebbers en het effect dat ze teweegbrengen verschilt per persoon.
MC Berber vertelt op zijn manier wat het zien van zoveel “moois”met hem doet.
Mc Berber (Achmed El Bakkali) geboren in Maltalsa, Marokko(RIF-gebergte),emigreerde op zijn 8e jaar met zijn ouders naar Nederland.
Hij begon na wat dieptepunten teksten te schrijven en te rappen, hetgeen hij nu al 10 jaar doet.
Met zijn inspirerende raps heeft hij op diverse podia gestaan in zalen zoals Zuidplein theater,Melkweg en ook optredens verzorgd tijdens wijkactiviteiten, Dunya festivals in Rotterdam en het RIF festival.
Met zijn positieve teksten laat hij tijdens optredens altijd een vonk overslaan op zijn publiek.
Bijzonder aan MC Berber is zijn wil om jongeren te laten zien dat je ondanks een handicap alles kan bereiken,als je maar een wil hebt en bereid bent om ervoor te werken en ondanks tegenslagen doorzet.
Hij is ondanks veel slechte ervaringen overtuigd van het goede in de mens, en zijn grootste wens is om met zijn teksten en muziek mensen te inspireren.