Nieuwe single Cassandra

Met haar singles “Tonight” en “Getting over you”heeft Cassandra indruk gemaakt. Ze stond er mee in diverse playlijsten in de gehele wereld. En een hoge notering in de Country Top 40 viel haar ten deel.

Tevens is ze genomineerd bij de Red Carpet Country Award en stond ze te schitteren in het TV programma “Het Artiesten festival”. Kortom een succevol muzikaal jaar voor deze in Drenthe woonachtige zangeres. De afgelopen weken heeft ze vele uren in de studio gezeten om samen met Tim Hemme te werken aan een nieuwe single en die is vandaag verschenen. “Since you’re gone”is de titel en is net als haar vorige singles geschreven door Angela Radtke en van muziek voorzien door Tim Hemme. In de studio “Het  Atelier” is het samengevoegd en vanaf vandaag te downloaden  en streamen via de bekende portals.