Jordi Falcon presenteert nieuwe single ” De eerste nacht zonder jou”

Op veler verzoek verschijnt nu ‘De Eerste Nacht Zonder Jou’ op single. Deze heerlijke song is afkomstig van Jordi Falcon’s onlangs verschenen album ‘Verlangen’. Het liedje kwam tot stand tijdens het TV programma ‘De Muzikale Uitdaging’, gepresenteerd door Nol Roos, en werd opgenomen in de studio van Kees Tel.

Showtime verzorgde een prachtige bijpassende videoclip bij ‘De Eerste Nacht Zonder Jou’.

De carrière van Jordi Falcon zit al enige tijd flink in de lift. Met singles als ‘Je Liet Me Keihard Vallen’, ‘Waanzinnig’, ‘Sexy Lady’ en ‘Weerstaan’ wist Jordi successen te behalen en afgelopen voorjaar verscheen zijn eerste album ‘Verlangen’ waarop zeer positieve reacties volgden.

De nieuwe single ‘De Eerste Nacht Zonder Jou’ verschijnt via Hit It! Music en is vanaf nu overal te downloaden en te streamen.