Jan Smit heeft een voetballied gemaakt voor de Keuken Kampioen Divisie.

De Keuken Kampioen Divisie heeft het officiële ‘Keuken Kampioen Divisie-lied’ gelanceerd. Het nieuwe lied, gecomponeerd door Jan Smit, zal voorafgaand aan iedere wedstrijd ten gehore worden gebracht.

Op initiatief van sponsor Keuken Kampioen en de Keuken Kampioen Divisie is Jan Smit, in samenwerking met de band van Marcel Fisser én drie Keuken Kampioen Divisie-spelers, de studio in gegaan. Het officiële Keuken Kampioen Divisie-lied zal vanaf vandaag bij elke Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd op FOX Sports te horen zijn.

Jan Smit is blij met de nieuwste productie: “Toen mij werd gevraagd om het officiële lied of eigenlijk de hymne voor de Keuken Kampioen Divisie te componeren, twijfelde ik natuurlijk geen moment! Een eervolle uitdaging die ik maar al te graag ben aangegaan. Samen met Robert Mühren, Frank Korpershoek en Ralf Seuntjens ben ik op zoek gegaan naar de juiste ingrediënten voor dit bijzondere voetballied.”

Marc Boele (algemeen directeur van de Keuken Kampioen Divisie) en Wim de Ruiter (directeur van De Mandemakers Groep) zijn enthousiast over de nieuwe hymne. “Het lied zorgt voor een extra sfeerelement én waarborgt de herkenbaarheid van de Keuken Kampioen Divisie. Het lied is een waardevolle toevoeging en weer een bijzonder element van onze competitie.”

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .