Henk-Jan Tangenberg wil Zweeloo weer op de kaart zetten en brengt “In Zweeloo kan alles”

Het nummer “In Zweeloo kan alles!” wat eerst als voetbalnummer is uitgebracht door de voormalig voetbalvereniging ZBC Zweeloo , is door Martin Sterken en Henk Jan Tangenberg volledig omgebouwd tot een algemeen lied over het Drentse dorp anno 2020 en de historie ervan.

Alleen het originele Drentse refrein is behouden gebleven omdat het refrein toch een grote betekenis heeft in Zweeloo en in de omgeving daarvan. Het idee om “In Zweeloo kan alles!” opnieuw op te nemen was er vorig jaar al. Maar omdat toen de andere singles nog in volle gang waren , heb ik dit idee weer in de ijskast gezet. Nu in de corona-tijd waarin het dagelijks leven , maar ook de muziekindustrie waarin weinig singles worden uitgebracht , leek het mij een prachtig idee om dit nummer weer uit de ijskast te pakken met de intentie om Zweeloo in deze tijd weer volledig op de kaart te zetten , over wat het dorp en omstreken allemaal te bieden heeft en natuurlijk de bevolking van Zweeloo en omstreken een
hart onder de riem te steken.
Op zijn 17e werden de eerste stappen gemaakt richting de muziekwereld door op te treden tijdens feestjes en partijen, op grote en kleine podia. Inmiddels is Henk-Jan niet meer weg te denken van de regionale en nationale podia en krijgt hij elk feestje aan de gang ! Henk Jan Tangenberg weet van geen ophouden en brengt inmiddels na “Tijd voor gezelligheid!” in Juli 2018 in februari 2019 alweer “Kalispera” uit en vervolgt met “Daarom hou ik van een feestje!” in Oktober 2019 En komt na “Daarom hou ik van het kerstfeest” in december 2019 dan nu zijn vijfde single “In Zweeloo kan alles!” .