HAAGSE ZANGER RONNIE MITCHEL KOMT MET NIEUWE SINGLE

De in Den Haag geboren en getogen Ron van Vliet, beter bekent als Ronnie Mitchell komt na al diverse singles gemaakt te hebben nu met een prachtige nieuwe single “1 Minuutje van je tijd”.

Deze single heeft hij gemaakt met zijn zoon die afstudeerde aan het conservatorium als producent en muzikant. De tekst heeft Ron zelf geschreven. Het oorspronkelijke nummer is in de 60’s door Tom Jones uitgebracht. Het geheel is in een nieuw muzikaal jasje gestoken en heeft geresulteerd in een mooi Nederlandstalig luisternummer . De Hazes invloeden zijn hier wel herkenbaar gebleven. De clip is opgenomen in het mooie Scheveningen en vertelt het hele verhaal.Ronnie Mitchell is een zanger die zijn roots heeft uit het Haagse popcircuit. Na jarenlang in div. bands te hebben gespeeld en gezongen (o.a Between, Hooks, Crash, Daytonaen huidig in Ravage) ook niet onbekend in de bruiloften en partijencircuit. Ron is thuis in div.stijlen van muziek,maar zijn hart ligt het liefst bij de Nederlandstalige Rock and Roll, waarin Elvis, Tom Jones en André Hazes grote invloeden zijn. Toch heeft hij zijn eigen stijl en stemgeluid.