Dominique & Alice brengen duet uit

De afgelopen weken is er regelmatig een bezoek gebracht aan de studio van Wilfred Gerrits. Voorbereidingen – Opname en het af mixen van de nieuwe single van Dominique & Alice. Beide hebben al jaren ervaring in de vaderlandse showbizz maar de wens om eens een duet op te nemen was er nog niet van gekomen.

Aan die wens is nu voldaan en het is het begin van een muzikaal laatste kwartaal van Alice want naast dit duet kunnen we nog een solo single verwachten en een kerstsingle. Maar eerst genieten van “Wij blijven altijd bij elkaar”. Het nummer die tijdens de optredens vele positieve reacties krijgt. Zoveel positieve dat de verwachting is dat het niet tot dit een duet zal blijven. Dominique & Alice zullen de komende weken volop te horen zijn op de radiostations voor de promotie van deze single. En wat zouden ze het fijn vinden jullie het nummer gaan downloaden en of streamen via de gebruikelijke sites. En dan tijdens de optredens het nummer mee gaat zingen. Dominique & Alice namen die we zowel als duo en als solo artiesten nog veelvuldig zullen tegenkomen.