Diego Holzken – Samen met jou

Diego Holzken heeft in de afgelopen twee jaar dat hij onder contract staat bij Cornelis Music grote stappen gemaakt. Hij stond op grote podia en kreeg de aandacht van diverse televisieprogramma’s. Sinds het begin van zijn carrière speelt Manfred Jongenelis een belangrijke rol.

Hij heeft ervoor gezorgd dat Diego een eigen identiteit heeft gekregen. Met name de singles ‘Alleen jij’ en ‘ Hoe kan ik je hart bereiken’ hebben hem op de kaart gezet. Z’n nieuwe single ‘Samen met jou’ is een combinatie van deze topproducties. Diego doelt daarmee op de sterke tekst van ‘Alleen jij’ en het zomerse gevoel dat ‘Hoe kan ik je hart bereiken’ overbrengt. Als je ‘Samen met jou’ beluisterd hoor je aan de manier van schrijven dat die uit de pen van Frank v Etten komt. Dat geldt ook voor het arrangement. Die is duidelijk overgoten met de Jongenelis saus.Lekker zomers, jong, fris en volks met natuurlijk zijn herkenbare accordeon geluiden.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .