Dennis Cornelissen – Amore, Amore, Amore

Enkele weken geleden maakte Dennis Cornelissen bekend dat hij na een uitstapje van twee jaar teruggekeerd is bij Rood-Hit-Blauw produkties.

Dennis nam contact op met Ronald Visch vanwege z’n nieuwe single ‘Amor Amor Amor’ die hij had opgenomen bij Arjan Venemann van de AV Studio in Nederhorst den Berg. Dennis zit inmiddels ruim 12 jaar in het artiestenvak. Met name de nummers ‘Een zomer lang’, ‘Puur als goud’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’ en ‘1001 Zoenen’ hebben goede airplay weten te bemachtigen Dennis: ‘Het valt mij op dat de laatste tijd ontzettend veel covers worden opgenomen. Omdat ik altijd al een fan van André Hazes senior ben geweest, leek het me leuk om ‘Amor Amor Amor’ in een hedendaags jasje te steken. Arjan heeft een compleet nieuwe orkestband gemaakt die beter bij deze tijd past.