De Suskes – Borsjt Met Worsjt

De nieuwe single van De Suskes is getiteld ”Borjst met Worsjt”. Een vrolijk lied geschreven door Sytse Haima. Het is een echte radioplaat met een Russich tintje.  Het is de opvolger van de mega-hits “Melken doe je zo” en “Boeren aan de macht”.
De Suskes vierden in 2019 hun tienjarig jubileum in een uitverkochte sporthal de Trije in Franeker. Ongeveer 2500 uitzinnige fans gingen die avond uit hun dak. De band speelde de afgelopen jaren honderden malen door heel het land. Ze traden op in feesttenten, cafés, bruiloften, festivals en op kermissen.
De Suskes hebben dit nummer nog in de oude samenstelling opgenomen. Sipke de Boer (gitaar) en Sytse Haima (leadvocals, mandoline en gitaar) en de inmiddels afgezwaaide Koos Keus op de bas.
Zodra de Corona-crisis voorbij is en de band weer mag spelen is Wouter Bouma de nieuwe drummer van dit gezelschap.
Het lied werd opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Witmarsum.