“De afgekeurde wagen” is nieuwe single van Lenie Gerrits

Lenie Gerrits was amper 7 jaar, toen er voor het eerst een microfoon in zijn handen werd gedrukt.Twee jaar later ging hij op bezoek bij Emile Hartkamp. Hij schreef twee nummer voor Lenie en het klonk goed in de oren van het publiek.

Het ging als een lopend vuurtje de regio door dat er twee nummers voor mij geschreven waren en dat die kleine jongeman de sterren van de hemel zong. Het ene optreden na het andere volgde. Het leuke was, dat Emile Hartkamp altijd aankondigde met: dames en heren, hier is onze eigen Hollandse Heintje, Lenie Gerrits!
Nu vele jaren later heeft Lenie Gerrits vele podia in het land mogen betreden en vele van zijn singles hoor je nog regelmatig op de diverse radiostations. Wie kent niet “Moederlief”- “Als je gaat lieveling” en “Ik kan geen tranen van je zien”. Een indrukwekkende discografie waar aan kan worden toegevoegd “De Afgekeurde Wagen”. Een nummer wederom opgenomen in de studio van de succesvolle producer Martin Sterken. “De Afgekeurde Wagen” is een klassieker van Johnnie Jordaan en Lenie heeft de tekst een bijpassend muzikaal jasje gegeven.