Dario en vrouw werken samen aan carrière

Dario en zijn vrouw Rita werken thuis met zijn tweeën aan de zangcarrière van Dario. Dario is de zanger en entertainer, terwijl Rita de singles grotendeels schrijft. Zo ook de nieuwe single: Proosten op het leven.

Deze is vanaf nu te streamen en te downloaden.

Dario is het podiumbeest en de zanger, maar thuis werken hij samen met zijn vrouw Rita aan zijn carrière. Volgens het duo was het dan nu ook weer tijd voor een nieuwe single, dus dat deel heeft Rita grotendeels op zich genomen. Rita kwam met het idee om deze Engelstalige singel om te zetten naar Nederlands. En heeft daarbij de hulp ingeroepen van tekst- en muziekschrijver Bram Koning. Samen hebben Rita en Bram de single ‘Proosten op het leven’ geschreven. Natuurlijk wel onder toeziend oog van Dario.

Wat Dario en Rita samen kunnen doen, doen ze samen, maar uiteindelijk is Dario zijn team iets groter. Naast tekst- en muziekschrijver is Bram Koning de nieuwe plantenproducent van de zanger en gaan de boekingen via boekingskantoor Jan Vis.

Toch gebeurt er veel aan de keukentafel, zoals het bedenken van de nieuwe single. Een lekker vrolijk en positief liedje is ‘Proosten op het leven’ geworden. “Mensen kunnen ook aan wat anders denken dan alleen de sores om hun heen.”, vertelt Dario over zijn nieuwe single. De entertainer staat graag een feestje te maken met positiviteit en gezellige muziek, maar dat wist zijn vrouw natuurlijk als geen ander. Vandaar dat ‘Proosten op het leven’ een typische Dario-single is geworden en vanaf nu overal te downloaden en te streamen.