Comment Ca Va  titel single Marck

Marck Dejong uit het Groningse Doezum had een wens en dat was mensen entertainen. Zingen is namelijk zijn lust en zijn leven. Als kind zong hij keihard mee met het nummer “Comment Ca Va” van The Shorts.

En omdat de vraag naar optredens steeds meer werden kwam er ook de  vraag of hij een cd had. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd want Mark ging de studio in van JH Productions en wat kon hij beter opnemen als “Comment Ca Va” met een muzikaal 2020 jasje. Dat werd dan ook gedaan en het resultaat is verbluffend mooi geworden. Vele complimenten komen er dagelijks in zijn mail box binnen. Kortom een schot in de muzikale roos.
Marck Dejong volgens de burgerlijke stand en als artiest gaat hij door het leven als Marck. Een naam die we nog wel eens veel vaker zullen gaan tegenkomen