Christina Loreena “Geef die rozen maar aan haar”

Christina krijgt van kleins af aan de muziek met de paplepel ingegoten. Op zeer jonge leeftijd kwam ze bij Jack Jersey over de vloer waarmee ze in hetzelfde appartementencomplex woonde, en André Mos was een huisvriend.
Jaak van de Rekels (Corry en de Rekels) die toen der tijd het “Café de rekels” uitbater van was schreef haar eerste single, Henk van Broekhoven ( John Spencer ) schreef ook nog enkele teksten en het balletje ging aan het rollen. Meerdere mooie plaatsen in de Nederlandse Hit Parade volgde. Zo won ze een tal van Muziekwedstrijden.
Als Duo ging Christina op een gegeven moment verder, hoogte punt was het Levens Lied gala dat ze in 2009 wonnen voor 50.000 mensen op het Plein in Tilburg. Christien besloot haar eigen weg te gaan bewandelen, dus werd het tijd voor een solocarrière.
Zo zong ze in het Nederlands, Duits, en Engels. Volgend Jaar is Christien 30 jaar bezig met haar solocarrière en komt er een jubileum album uit. De laatste single was “Als Mensen Huilen Konden” een cover van Nicole, deze single werd een
nummer 1 hit in België in de Vlaamse Ardennen. Haar nieuwe single is getiteld “Geef die rozen maar aan haar “