Traffassi’s “kleine wasjes, grote wasjes” opgevolgd door nieuwe ZOMERHIT: “Schommelen Schommelen Schommelen”

Iedereen kent ze en zingt ze direct mee: “Kleine wasjes, Grote wasjes” van Trafassi of “Tuintje in mijn hart” van Damaru en Jan Smit. Nu anno 2020 komt daar een nieuwe song bij! “Schommelen” is een aanstekelijk lied dat je niet meer uit je hoofd zal krijgen en heel Nederland zal dit gaan meezingen!

Uitvoering van dit lied is Iwan Esseboom (een grootheid met veel hits in Suriname) en DJ-Wizard & VirgilVurr uit Nederland.

Iwan Esseboom:
Ik heb een aantal jaren in Nederland gewoond en ik ben in 2000 weer naar Suriname verhuisd. Het zingen heeft mij nooit losgelaten en het lied “Wittie visie” is een voorbeeld van één van mijn hits uit 1983, dit lied werd in 2010 gecoverd en bekend in het Nederlands door Willem Barth “Zakken naar de grond”. Hierna werd de door Gregor Salto gemaakte remixversie een nog groter succes! Ik vind het bijzonder om nu deel uit te maken en mee te doen aan het lied “Schommelen, een leuk en tropisch liedje die zowel in Suriname als in Nederland best een groot succes kan worden.

Wizard & Virgil:
We kregen onlangs een telefoontje van Platenlabel RoodHitBlauw om langs te komen voor een gesprek m.b.t. ons lied “Schommelen”. Dit leuke en enthousiaste gesprek heeft tot gevolg gehad dat we een verbintenis zijn aangegaan en RoodHitBlauw onze liedjes en boekingen zal gaan verzorgen.
We zien uit naar de release op 19 augustus!

https://www.youtube.com/watch?v=zLHL97egBE0

Ronald (RHB):
Dit is een HIT! Dat riep ik direct toen ik het lied “Schommelen” van Iwan Esseboom en Wizard & VirgilVurr te horen kreeg, na hier op attent gemaakt te zijn door Marco van de Crazy Accordeons!