Sissie laat de zon je hart voelen

In het Noord Hollandse is Sissie als zangeres niet meer weg te denken. Voor de corona de horeca ( bijna) stil legde stonden er vele optredens in haar agenda. Sissie heeft de tijd waarin ze niet mocht en kon optreden gebruikt om te werken aan haar nieuwe single. Want er was vraag na het succes van haar debuut single “Lief kind van mij”. Dat was een schot in de roos en ze creëerde hiermee vele (nieuwe) fans. In de studio van Roy Otters is ze wederom actief geweest om haar nieuwe single op te gaan nemen. En net als haar debuut single heeft Sissie ook deze single zelf geschreven. “Voel de zon weer in jouw hart” is de titel en Sissie  wil hiermee de mensen iets positiefs en liefdevols mee geven. “iets wat de mensen wel kunnen gebruiken in deze tijden”. “Voel de zon weer in jouw hart” is  een productie SisByMusic  en te downloaden en streamen via de diverse portals. Van de single in ook een clip te zien bij de diverse clipzenders en natuurlijk ook via You Tube (https://youtu.be/hoYjC5oADYo)
Voor actuele informatie over Sissie mbt optredens – promotie en haar muziek kun je 24/7 kijken op haar facebook pagina
www.facebook.com/sissi.verwaaijenchoulis