Saskia Soulful – Save the world

De talentvolle zangeres Saskia Heijmans is een samenwerking aangegaan met het nieuwe label Lumineux Music wat onderdeel is van Future Films Europe.

Saskia Heijmans is geboren op 2 december 1966. Op vrij jonge leeftijd is haar zangcarrière gestart. Van 1979 tot en met 2010 heeft zij gezongen in de coverband Big Deal waar ze startte met backing vocals en uiteindelijk de leadvocals voor haar rekening nam.

Ook verzorgde zij naast haar optredens met de band solo optredens , zo ook voor het promopodium. In 2010 heeft ze de band verlaten om zich te richten op haar solocarrière.

Dit resulteerde in bijzondere optredens zoals met o.a. Jaap van Zweden en haar idool Ruth Jacott.

Tegenwoordig is Saskia een veelgevraagd artiest in binnen en buitenland en treedt ze ook op onder haar artiestennaam Saskia Soulful.

Met veel gevoel zingt Saskia het nieuwe nummer “Safe The World” wat tot stand kwam door een unieke samenwerking met de bekende tekstschrijver Henny Thijssen.

Henny Thijssen heeft samen met zijn muzikale team de gehele productie van het nummer voor zijn rekening genomen met een sound die aanspreekt.

Voor de clip is het team van Future Films verantwoordelijk die onder de leiding van Wescur weer een hoogstandje heeft afgeleverd.

Het nieuwe nummer is vanaf vandaag te downloaden via alle bekende portals en te zien op o.a. YouTube en de overige kanalen van Lumineux Music.