NIEUWE SINGLE SANDY KANDAU

In de jaren 90’ werd Sandy bekend als één van de Frogettes ( backing vocals ) van René Froger en zong samen met René een prachtig duet in een uitverkocht Ahoy. Later werd Sandy gevraagd door Candy Dulfer om met haar op wereld tour te gaan.

In 95’ bracht ze haar debuut album uit  Nice to meet ya in samenwerking met producer John Van Katwijk. Daar kwam haar hit Younghearts run free uit voort en werd een groot succes in Nederland, Duitsland en Japan. Vele jaren van optredens volgen op diverse evenementen en podia in binnen en buitenland .

 

In 2018 werd Sandy gevraagd door William Van der Kaay , Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau om te komen optreden in hun Jetset Restaurant XAXA in Ibiza. Elk weekend vloog ze naar Ibiza om daar haar  easy listening songs te komen performen voor de vele (internationale) gasten. Het zingen van de mooiste easy listening songs opende een nieuwe wereld van liedjes voor het jazzy stemgeluid van Sandy.

Hierdoor kwamen er weer een reeks van nieuwe en  bijzondere ontmoetingen op haar pad. Zo ontmoette ze songtekstschrijver Jules Theeboom die een prachtige Nederlandse tekst had geschreven op het nummer van Barbra Streisand Someone that i used to love. Sandy was direct verkocht en wilde het nummer graag opnemen, no matter what!

In maart van dit jaar verscheen haar single Sterker dan ooit die ze samen met Desray (2 Brothers On The 4th Floor) en producer, gitarist Patrick Drabe met live band opnamen in de Lakeside Studio’s. Deze samenwerking beviel Sandy zo goed dat ze Desray en Patrick weer heeft gevraagd om haar nieuwe single ook te produceren.

Een goede vriend van Sandy liet haar een tijdje geleden het originele Braziliaanse nummer Nao Me Conte Seus Problemas van Ivete Sangalo horen, ze vond dit zo goed dat ze het nummer heeft laten horen aan Jules Theeboom met de vraag of hij weer een Nederlandse tekst hierop kon maken. En zo geschiedde, vandaag de release van de nieuwe single van Sandy – No Probelmas, een heerlijk zomers feel good nummer die vanaf vandaag via alle social portals is te beluisteren en te downloaden.

 

Je kan Sandy ook volgen via Facebook, Instagram en op TikTok waar ze een leuke actie heeft met haar nieuwe single.