Nelis Heesbeen heeft de ‘Harm Wolters’ smaak te pakken

Nelis Heesbeen heeft na het uitbrengen van z’n voorgaande single ‘Overstag’ zoveel positieve reacties ontvangen dat
hem heeft doen laten besluiten om wederom een lied van Harm Wolters in een nieuw jasje uit te brengen.

De keuze is gevallen op ‘Ik herken jouw gezicht, welke door Harm zelf geschreven is. De opnames vonden plaats bij The Boom Studio’s in Breda o.l.v. Frank Verkooyen. De single verschijnt op het label Rood-Hit-Blauw
Volgens Nelis is ‘Ik herken jouw gezicht’ ooit geplaatst op een album van Harm welke door omstandigheden nooit is uitgebracht. ‘De stijl die Harm Wolters al jaren vertolkt spreekt mij erg aan. ‘Overstag’ heeft mij naast ontzettend veel airplay op de radio ook veel optredens opgeleverd. Ook op Spotify staat de teller op ruim 78.000 streams. En dan beland je in het coronatijdperk….Alles lag ineens stil. Toch ging ik niet bij de pakken neerzitten en dook in april de studio in. In overleg met m’n Platenlabel en Plugger Score Promotions is besloten om de release uit te stellen. We vonden het nu het juiste moment om deze vrolijke single te lanceren’.
Natuurlijk werd Harm als één van de eersten op de hoogte gesteld van het idee. Hij voelde zich wederom vereerd. Harm vertelde dat ook hij ontzettend veel complimenten heeft gekregen over de medewerking die hij verleende aan de totstandkoming van ‘Overstag 2.0’. Harm was zelf prominent te zien in de bijbehorende videoclip. De clip van ‘Ik herken jouw gezicht’ ziet er minder uitbundig uit vanwege de opgelegde beperkingen, maar is wel voorzien van een Tik Tok dansje. Het is dus een iets eenvoudigere clip geworden maar toch volgens Nelis een leuke. De CD single ‘Ik herken jouw gezicht’ is vanaf 19 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. (zie linkjes onder) De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.